Skip to content

The perfect place to make memories

Wie droomt er niet van Spanje?

B&B Casa Huerta del Río

Gelegen op een droomplek!

Mooi weer, lekker eten, rijke cultuur en intense rust… dat was onze droom, na een aantal jaren in Antwerpen te hebben gewoond zijn wij nu de eigenaren van B&B Casa Huerta del Río. Gelegen op zo’n droomplek: midden in de ongerepte natuur van Andalusië, de meest zuidelijke regio van Spanje. Daar waar de zon altijd schijnt en het leven je iedere dag toelacht.

Onze cijfers

0
Visitors
0
Rooms
0
Staff
0
Awards

Ons verhaal

verhuizen naar Andalusië

Juist die prachtige omgeving en het fantastische klimaat deden ons al heel wat jaartjes dromen om te kunnen verhuizen naar Andalusië. Daarvoor hebben wij reeds beiden jarenlange ervaring opgedaan in verschillende horecazaken. Voor ons dan ook een perfecte leerschool en de bevestiging dat wij gasten graag een fijne, relaxte tijd geven. 

Onze gasten vertroetelen.........

In Andalusië hebben we dus ons hart verloren jaren geleden onze droom was het dan ook om ooit een kleine B&B te kunnen starten, deze droom komt nu dan ook uit, dank zij Wendy & Ronald. Een hele stap, maar het gaat goed komen. We zijn nu de trotse uitbaters van deze prachtige B&B, vanaf 01 januari 2021 krijgen wij de unieke kans om B&B Casa Huerta del Río te gaan runnen. Toeval ?…………Nee absoluut niet een unieke kans wel !!!!!!!!!
Onze gasten vertroetelen en laten meegenieten van onze droomplek, is ons motto, Wij begroeten u dan ook graag bij B&B Casa Huerta del  Río.

Frans & Johan

Van harte welkom

Reserveer nu!

kamer 2

Nieuwsbriefinschrijving

Ontvang reistips voor een vakantie naar Andalusie!